Haber Sitem

ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

HABER ARA


Gelişmiş Arama

SON YORUMLANANLAR

    Ünlü sanatçı/sunucu/oyuncu Tuğba Altıntop yazılarıyla NAME HABER'de...

    Ünlü sanatçı/sunucu/oyuncu Tuğba Altıntop yazılarıyla NAME HABER'de...

    Tarih 08Ekim2018, 16:33 Editör Haber Editörü

    İşte tüm detaylar...

    NAME HABER Ailemiz büyümeye devam ediyor.

    Ünlü isim Tuğba Altıntop da NAME HABER yazarları arasına katıldı.

    İmtiyaz Sahibimiz ve Genel Yayın Yönetmenimiz Selçuk Yavuz'un davetine icabet ederek www.namehaber.com 'da yazılarıyla bugünden itibaren siz değerli okurlarıyla buluşacak.

    SANATÇI / SUNUCU / OYUNCU

    TUĞBA ALTINTOP Kimdir?

    15.12.1976 Adana Ceyhan doğumlu.

    Üsküdar Mithat Paşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Grafik Bölümü 1994 mezunu.
     
    1996 Miss Turkey Güzellik Yarışmasında Türkiye güzeli olarak seçildi.
     
    1996 Yılında evlendi. 1997 Su Elnur, 1999 Şevvalnur adında iki kızı var.
     
    Mesleki hayatına modellik, oyunculuk, sunuculuk, yazarlık ve solist olarak devam etmekte.
     
    Sosyal sorumluluk projelerine hassasiyet gösterip, ailesi ve sevdikleriyle hayatına devam etmekte. 
     
    Diskografi
     
    Albüm
     
        Sana Söylüyorum (2007)
        La La (2016)
     
    Single
     
        Yana Yakıla (2013)
     
    Filmografi
     
        Zampara Seyfettin (1995) - TV filmi
     
        Fırtına Hayatlar (2004) - TV dizisi
     
        Bizim Karakol (2004) - TV dizisi
     

    Bu haber 1970 defa okunmuştur.

    Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

    Magazin

    Gizem Özdilli'ye korkutucu uyarı

    Gizem Özdilli'ye korkutucu uyarı Prof.Dr. Başak Kandi ve ünlü model, sunucu Gizem Özdilli ile ''kadın sohbetleri'' adlı sosyal sorumluluk projesinin...

    Muharrem Kaşıtoğlu’ndan yeni kitap; Üsküdar Masalı

    Muharrem Kaşıtoğlu’ndan yeni kitap; Üsküdar Masalı İşte tüm detaylar...

    HAVA DURUMU

    Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.


    RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

    Altyapı: MyDesign Haber Sistemi