Ünlü sanatçı/sunucu/oyuncu Tuğba Altıntop yazılarıyla NAME HABER'de...


Açıklama: İşte tüm detaylar...
Kategori: Magazin
Eklenme Tarihi: 08Ekim2018
Geçerli Tarih: 10Aralık2018, 16:48
Site: Haber Sitem
URL: http://www.habersitelerim.com/hbrstlrm/haber/7001-magazin-unlu-sanatcisunucuoyuncu-tugba-altintop-yazilariyl.html


NAME HABER Ailemiz büyümeye devam ediyor.

Ünlü isim Tuğba Altıntop da NAME HABER yazarları arasına katıldı.

İmtiyaz Sahibimiz ve Genel Yayın Yönetmenimiz Selçuk Yavuz'un davetine icabet ederek www.namehaber.com 'da yazılarıyla bugünden itibaren siz değerli okurlarıyla buluşacak.

SANATÇI / SUNUCU / OYUNCU

TUĞBA ALTINTOP Kimdir?

15.12.1976 Adana Ceyhan doğumlu.

Üsküdar Mithat Paşa Kız Teknik ve Meslek Lisesi Grafik Bölümü 1994 mezunu.
 
1996 Miss Turkey Güzellik Yarışmasında Türkiye güzeli olarak seçildi.
 
1996 Yılında evlendi. 1997 Su Elnur, 1999 Şevvalnur adında iki kızı var.
 
Mesleki hayatına modellik, oyunculuk, sunuculuk, yazarlık ve solist olarak devam etmekte.
 
Sosyal sorumluluk projelerine hassasiyet gösterip, ailesi ve sevdikleriyle hayatına devam etmekte. 
 
Diskografi
 
Albüm
 
    Sana Söylüyorum (2007)
    La La (2016)
 
Single
 
    Yana Yakıla (2013)
 
Filmografi
 
    Zampara Seyfettin (1995) - TV filmi
 
    Fırtına Hayatlar (2004) - TV dizisi
 
    Bizim Karakol (2004) - TV dizisi
 
NAME HABER